Velkommen til Holths Gym

Ditt lokale treningsstudio i Kristiansund hvor kvalitet, trivsel og god treningsopplevelse står i fokus.

Holths Gym drives i dag av Kristiansunderen Gunnar Holth. Gunnar har flere tiår med erfaring med ulike treningsformer og har konkurrert i kroppsbygging en rekke ganger med gode resultater. Han er autorisert instruktør gjennom Norges Helsestudio forbund, er utdannet massør, og har tilegnet seg stor kompetanse på fagområdet anatomi og trening. Hans særegne engasjement for trening gjenspeiles i alt han gjør, og han brenner for å veilede og inspirere andre!

Vi vet hva som skal til for å skape et bra gym! 

Hos Holths finner du håndplukket utstyr av kvalitet. Vi har et bredt og variert utvalg av treningsutstyr og apparater fra velkjente leverandører som blant annet Precore, Gym 2000, Panatta Sport, Hammer Strength, Arsenal Strength, Sterling, Gym Leco, Booty Builder og Stairmaster. 

Totaltilbudet er uslåelig i Kristiansund i forhold til variasjon i styrke- og kondisjonstrening. Vi streber alltid etter å ha det beste tilbudet, til den beste prisen, for ALLE!

Holths Gym er et treningsstudio av typen tørrgym uten dusj. Våre garderober har låsbare skap for oppbevaring av klær og verdisaker.

Velkommen innom for en hyggelig prat om dine treningsmål i dag!

Se medlemskap